dimecres, 12 de setembre del 2007

9è Aplec de la Federació valenciana de Dolçainers i Tabaleters

Benvinguts a Muro!
Enguany la Xafigà estem de celebració, i hem tingut ganes de compartir-ho amb tots els dolçainers que vulguen vindre i estar amb nosaltres. Nosaltres celebrem els 25 anys de activitat com a grup, com a col·lectiu que inicialment es dedicava al conrreu de la dolçaina i el tabal.
Molt ha plogut des del 82 i molt han canviat les coses per als que sóm aficionats a aquest menut troç de fusta. D’una situació quasi d’abandó hem passat a tindre colles en quasi tots els pobles del nostre estimat país, amb les seues corresponents escoles, mestres i alumnes que asseguren la pervivència de l’instrument.
I precisament nosaltres considerem que el que va canviar a aquells començaments dels 80 del segle passat, va ser precisament la formació de grups, el fet d’ajuntar-se un col·lectiu i donar-se ànim i empentes per a continuar uns als altres. Amb algunes empentes posteriors de directors, grups, mestres, hem arribat fins a 2007 amb una salut digna d’admiració.
Ens agradaria convertir aquest 9è Aplec de la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters en una festa de tots els que han cregut en la col·lectivitat per a assegurar la pervivència del nostre instrument.
Per això la programació de l’Aplec s’inicia de bon matí amb activitats sobre l’associacionisme com és l’Assemblea extraordinària de la FVDT i el “Torn de paraula” on ens agradaria compartir experiències sobre la gestió a tots els nivells dels nostres grups.
Vos rebrem a tots al moll de l’Estació que allotja el nostre Grup i anirem fins la plaça el Manzem en cercavila. Després volem que gaudiu del millor que musicalment vos podem oferir a Muro, i participeu a la xicoteta mostra de productes relacionats amb la dolçaina que estem preparant. Amb el sopar passarem a la festa, un bon concert de rock, per suposat amb dolçaina.
Vos esperem a tots i desitgem que passeu una bona jornada amb nosaltres.

La xafigà


Programació en àrea de descàrrega de documents o al següents vincles:
Cartell / Programa